Mapa del web  |  
 
  Ajuntament  
  Municipi  
  e-Administraciķ  
  Informaciķ  
  Serveis  
  Trāmits  
  Suggeriments  
  Carrerer  
 

Notícies

Data de publicació: 23.11.15
Aquest divendres, 27 de novembre, a les 17h al Cau de l’Òliba farem una reunió per organitzar la reobertura del Cau de l’Òliba. Si tens ganes de participar, penses que pots aportar idees i pots ajudar a tirar endavant aquest projecte, no hi pots faltar.
Data de publicació: 18.11.15
Generació d'idees de negoci
Data de publicació: 04.11.15

Si el dia 20 de desembre no hi seràs o no podràs anar a votar i vols exercir el teu dret a vot, pots votar per correu.

On es pot sol•licitar?

A l'oficina de Correus.

Has d’anar i demanar l’imprès per poder votar per correu, un cop omplert aquest imprès, Correus enviarà la sol•licitud a l’oficina del Cens Electoral.

L’oficina del cens anotarà que aquesta persona vota per correu i li remetrà tota la informació i les diferents paperetes dels diferents partits que concorren a les eleccions.

És molt important que sàpigues que un cop sol•licitat el vot per correu ja no podràs votar presencialment el dia de les eleccions, encara que no hagis finalitzat el procés de vot per correu.


Període per demanar el vot per correu

Del 27 d’octubre al 10 de desembreData de publicació: 03.11.15
El proper dissabte 28 de novembre anirem al Teatre Romea de Barcelona a veure l’obra teatral “Els veïns de dalt”.

La sortida es realitzarà a les 16h de la parada de bus de l’avinguda Verge del Remei

El preu és de 30€. Les inscripcions i pagament, s’hauran de realitzar abans del dia 10 de novembre a l’ajuntament o a qualsevol centre cívic.
Data de publicació: 02.11.15
Les estrelles “Michelin”; Joan Bosch, Diego Campos,Fran López i Jeroni Castells seran els encarregats d’elaborar el IV sopar benèfic contra el càncer i la leucèmia que es celebrarà el proper 14 de novembre al Complex Educatiu de Tarragona.

El sopar té un cost de 40 euros. Els fons que es recaptin en aquest sopar es destinaran a les entitat de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre i a la Fundació Carreras.
El sopar va ser una iniciativa engegada pels cuiners de la mà de Marco Borromeo i d’Àngel Jiménez ara fa quatre anys els quals van comptar des del primer moment amb la participació dels tres restauradors amb l’estrella Michelin.

Podeu fer la vostra reserva trucant al número de la Lliga Contra el Càncer 977 23 24 24 o fent un ingrés indicant el número de compte a: IBAN: ES38 2100 – 3510 – 76 – 2200196217
Data de publicació: 27.10.15
PLANS D’OCUPACIÓ

Dins la convocatòria de Plans d’ocupació, a Santa Oliva ens pertany una persona. Els requisits que la Generalitat ha establert en la convocatòria són els següents:

Persones majors de 45 anys en situació d’atur de llarga durada i que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi.

Categoria: Peó.

Horari: 37,5 hores setmanals.

Durada del contracte: 6 mesos.


Procediment:

El SOC selecciona dins la seva base de dades, les persones del municipi que reuneixen les característiques demandades i passa un llistat amb les persones a l’ajuntament.

L’ajuntament seleccionarà, conjuntament amb serveis socials, i mitjanįant uns barems establerts per la Generalitat, la persona que ocuparà el pla.


Destacats

Benvinguts a Santa Oliva
FACEBOOK MUNICIPAL
etram
FACTURACIÓ ELECTRÒNICA
Ecoturisme
Serveis de Recollida mobles i trastos vells
Mn. Josep Mª Jané, 19-21. 43710 - Santa Oliva
Tel: 977 679 663