Mapa del web  |  
 
  Ajuntament  
  Municipi  
  e-Administraciķ  
  Informaciķ  
  Serveis  
  Trāmits  
  Suggeriments  
  Carrerer  
 

Notícies

Data de publicació: 09.10.15
L’ajuntament informa que ahir, dia 8 d’octubre, es varen aprovar les bases que regiran els ajuts per llibres, transport escolar i menjador escolar.

Podreu recollir les bases adreįant-vos a les oficines municipals (de dilluns a divendres de 9h a 14h i dimarts i dijous de 18h a 20h) o descarregant-les en aquesta mateixa web.

El termini de presentació de sol•licituds s’obrirà el proper dimarts 13 d’octubre i finalitzarà el proper divendres 30 d’octubre.
Data de publicació: 05.10.15
Es comunica als veïns que s'exposa el cens provisional, per a les eleccions agràries, des del dia 5 fins el dia 26 d'octubre, ambdós inclusius.

Aquesta llista s'exposa al públic i consta a l'expedient de les oficines municipals, i es pot consultar dins l'horari de 09h a 14h, perquè les persones interessades puguin presentar les reclamacions oportunes.

La data de les eleccions encara no s'ha concretat, per tant, des de l'oficina del cens del Departament d'agricultura, ramaderia, pesca i alimentació informen que no són definitives, que el cens definitiu es generarà un cop resoltes les possibles al·legacions presentades.

Data de publicació: 30.09.15
El proper dissabte 3 d’octubre, a partir de les 12h, al costat del Centre Cívic de Les Pedreres, l’associació de veïns de Les Pedreres organitza el II Festival Benèfic contra el càncer infantil.

Programació

A partir de les 12h

Taller de polseres candela
Taller de pintar cares
Exhibició de balls

A les 14h

Pica- Pica
Pollastre amb guarnició
Beguda, pa i postre

Dinar 6€

Fes la teva reserva al telèfon 977.66.44.28 o al centre cívic de les Pedreres


A partir de les 16h

Quina solidària amb fantàstics premis
Actuació de Petafort percussió
Photocall


Tots els diners recaptats aniran destinats a Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.
Data de publicació: 30.09.15
El programa de Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea de lluita contra l’atur juvenil, que vol garantir que tots els joves de 16 a 29 anys que no estiguin estudiant ni treballant rebin una oferta de feina, de formació o de pràctiques.

Els joves que compleixen els requisits poden informar-se i inscriure’s a

l’oficina Jove del Baix Penedès,

wwww.garantiajuvenil.gencat.cat,

al 012 (telèfon d’informació de la Generalitat).
Data de publicació: 28.09.15
Un cop escrutades el 100% de les meses electorals del municipi de Santa Oliva, la participació i els resultats de les eleccions al Parlament del 27 de setembre de 2015 són els següents:
Data de publicació: 25.09.15
El centre d'atenció i gestió de trucades d'urgència al telèfon 112 posa en funcionament My112, una aplicació mòbil totalment gratuïta que localitza i envia automàticament la posició de l'alertant en una trucada d'urgència.

My 112 està disponible als sistemes Android i iOS i es pot descarregar en català, castellà i anglès. L'APP està especialment indicada en casos en què la persona que pateix l'emergència o que n'és testimoni no sap exactament on es troba (zones rurals, en trajectes per carretera, etcètera). L'aplicació també permet l'enviament de fotografies a petició de l'operador del 112 i l'enviament de missatges al ciutadà per part de les autoritats. Així mateix, disposa d'una versió accessible dissenyada especialment per a la gent gran.

Destacats

Benvinguts a Santa Oliva
FACEBOOK MUNICIPAL
etram
FACTURACIÓ ELECTRÒNICA
Ecoturisme
Serveis de Recollida mobles i trastos vells
Mn. Josep Mª Jané, 19-21. 43710 - Santa Oliva
Tel: 977 679 663